Kirjaudu sisään

Opetuspalvelut / Utbildningstjänster

Uusimmat tiedotteet

Wilma-viestinnässä ongelmia iOS-sovelluksessa 13.11.2019

Visma Enterprise Oy tiedottaa että, mobiilisovelluksessa on todettu virhe, josta johtuen viestien vastaanottajaa ei pysty valitsemaan. Virhe koskee vain iOS -käyttöjärjestelmää (Apple). Vika on korjattu ja korjaus tulee uusimpaan sovelluspäivitykseen. Henkilöt, joilla on käytössä Applen puhelin, voivat päivittää puhelimensa Wilma-sovelluksen AppStoren kautta, kun uusi versio ilmestyy muutaman päivän sisällä. Muita toimenpiteitä ei tarvitse tehdä. Tämän hetkinen versio on 2.10.16. Korjattu versio on 2.10.17. Selaimella viestien kirjoittaminen onnistuu normaalisti.

Lue koko juttu

Tervetuloa käyttämään Kirkkonummen Wilmaa! 01.08.2019

Wilma avataan huoltajille Kirkkonummella 1.8.2019. Kunta ei ole ottanut käyttöön kaikkia Wilman toimintoja vielä sillä käyttöönottoprosessi on vielä kesken. Tällä hetkellä Wilmassa voit lähettää viestejä opettajille ja koulun henkilökunnalle. Kun koulut ovat alkaneet näet myös huollettavasi lukujärjestyksen Wilmassa.

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.30.13.2 © 2000-2019 Visma