Opetuspalvelut / Utbildningstjänster

Nyaste notiser

Problem i iOS-mobilapplikationer (Apple), påverkar meddelandefunktionen i Wilma 13.11.2019

Visma Enterprise Ab informerar om problem iOS-mobilapplikationer som gör att det inte går att välja mottagare när man skriver meddelanden. Felet gäller bara iOS (Apple) applikationer. Felet är åtgärdat i den nyaste versionen av mobilapplikationen. Personer som använder Apple-telefoner ombeds uppdatera Wilma-applikationen i AppStore när den nya versionen kommer till AppStore (om några dagar). Nuvarande version är, 2.10.16. Korrigerade versionen är 2.10.17. Med webbläsaren går det att skriva meddelanden normalt i Wilma.

Läs hela notisen

Välkommen att använda Wilma i Kyrkslätt kommun!! 01.08.2019

Wilma öppnas för vårdnadshavarna i Kyrkslätt 1.8.2019. Eftersom ibruktagningsprocessen ännu är på hälft har kommunen inte tagit i bruk alla funktioner i Wilma ännu. För fillfället kan du, i Wilma, skriva meddelanden till lärare och skolans personal. När skolorna har börjat ser du även läsordningen för din/a barn.

Du ser endast officiella notiser ovan. Efter att ha loggat in kan du se mera notiser.

Wilma 2.30.13.2 © 2000-2019 Visma